Waarom jouw verhaal?

Omdat jouw verhaal het waard is om gelezen te worden!

Iedereen heeft wel een verhaal. Er zijn prachtige (familie) bedrijven in ons land met een fascinerende geschiedenis die loopt van founder tot huidige eigenaar. Niet altijd echter hoeft het hier om de zakelijke successen te gaan, het kan ook een bijzonder product, dienst of gebeurtenis betreffen die de moeite waard van het optekenen is. Maar naast de zakelijke kant is er ook een menselijk verhaal. Een ding hebben ze allemaal gemeen, ze zijn het absoluut waard om in het zonnetje gezet te worden. Wat dan rest zijn feitelijk twee vragen:

-hoe krijgen we je verhaal uit uw hoofd?
-hoe gaan we het presenteren?

Met VanAtotO wil ik graag helpen om je verhaal op te tekenen. Samen met jou creëren we je eigen verhaal dat al zo lang in je hoofd zit. Niet een klein, vluchtig stukje tekst, maar een echt verhaal, dat je al zo lang met je meedraagt en dat misschien al veel eerder verteld had moeten worden. De vorm kan divers zijn. Het kan een mooi jubileumboek over je bedrijf zijn, maar ook een persoonlijk verhaal over je leven onder de titel “Ieder nestje is anders”. Want niets is minder waar, het is altijd jouw eigen, unieke verhaal.

Qua presentatievorm zijn er diverse mogelijkheden, variërend van gedrukt tot en met digitaal.

Bent je geïnteresseerd, neem dan eens vrijblijvend contact op (rob@vanatoto.com). Jouw verhaal is het waard om gezien en gelezen te worden!

Rob Weeber